به حکم دادستانی انقلاب «انجمن ایران و آمریکا» به عنوان یک مرکز ضدانقلابی مغایر با فرهنگ ملت ایران منحل شد.
1357
شاه بدون انجام آئین احترام و تشریفات وارد فرودگاه مراکش شد و اتومبیلی مستقیماً وی را رهسپار اقامتگاهش کرد.
ارتشبد فریدون جم که روز 18 دیماه گذشته از قبول مسئولیت وزارت جنگ در کابینه بختیار خودداری کرده و از ایران خارج شده بود گفت: آینده ایران تاریک و خونین است.
بختیار: در صورت ورود آیتالله خمینی به تهران، نخستوزیری را رها نمیکنم و سنگر قانون اساسی را حفظ خواهم کرد.
ژنرال هایزر که در تهران به سر میبرد در تلگرافی به واشنگتن تاکید کرد حتی اگر بختیار سقوط کند ارتش باید با حفظ یکپارچگی خود، برای رسیدن به تفاهم و بازگشت ثبات به کشور، با آیتالله خمینی کنار آید.
«سناتور فرانک چرچ» رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا به دولت کارتر پیشنهاد کرد از حمایت دولت ایران خودداری کند زیرا این حمایت مردم ایران را خشمگینتر کرده سقوط دولت را تسریع میکند1
رمزی کلارک وزیر دادگستری پیشین آمریکا پس از دیدار با امام خمینی در نوفللوشاتو: «آیتالله خمینی مردی بسیار با هوش و خردمند است و کلید حل مشکل ایران فقط در دست ایشان است.» وی گفت: دولت بختیار شبحی بیش نیست و آمریکا باید دست از حمایت وی بر دارد. زیرا همه مردم به آیتالله خمینی رأی میدهند.
1355
امامخمینی به مناسبت حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان در پیامی از مردم ایران خواستند تا از کمکهای مالی خود نسبت به مجروحین و مصیبتدیدگان این حادثه دریغ نکنند.
1348
سفیر عراق همراه با 4 دیپلمات عراقی در تهران به تلافی اخراج عزتالله عاملی سفیر ایران در عراق از ایران خارج شد.
1343
شش جراح آمریکائی، انگلیسی و فرانسوی برای معالجه حسنعلی منصور که دیروز در مقابل مجلس شورای ملی هدف گلوله قرار گرفت به تهران دعوت شدند.
1342
بین ایران و فیلیپین سفیر مبادله شد و طرفین روابط سیاسی برقرار کردند.
1341
در پی انتشار نظریه امامخمینی در تحریم رفراندوم 6 بهمن، بازار تهران تعطیل شد و مردم علیه رفراندوم موردنظر دولت تظاهرات کردند. حجتالاسلام فلسفی نیز نطق پرشوری بر علیه اصلاحات ارضی موردنظر شاه ایراد کرد. همچنین در اعتراض به لوایح ششگانه شاه موسوم به «انقلاب سفید» تظاهرات بزرگی در مسیر میدان توپخانه، سرچشمه و بهارستان برگزار شد و مردم در مقابل منزل آیتالله خوانساری اجتماع کردند.
1325
قاضی محمدرهبر حزب دمکرات کردستان پس از سه روز محاکمه در سالروز تاسیس جمهوری خود مختار کردستان به اعدام محکوم شد و سپس پروندهاش برای تایید حکم به تهران ارسال شد.
1324
قاضی محمد رهبر حزب دمکرات کردستان در نخستین جلسه مجمع ملی این استان، تأسیس جمهوری خود مختار کردستان را اعلام کرد. این حزب در 25 مرداد همین سال با حمایت ارتش سرخ شوروی تشکیل شده بود.
1318
سرتیپ احمد نخجوان کفیل وزارت جنگ با وابسته نظامی سفارت انگلستان در تهران ملاقات کرد و خواستار خرید 60 فروند بمب افکن انگلیسی شد.
1312
عارف قزوینی شاعر ایرانی در 52 سالگی درگذشت و در کنار مقبره ابوعلیسینا در همدان دفن شد.
1307
نظامنامه لباسهای متحدالشکل به تصویب هیأت وزیران رسید.
1299
میرزا فتحالله خان سپهدار معروف به سپهدار اعظم رشتی حکم رئیسالوزرائی را از احمدشاه قاجار دریافت کرد.